dissabte, 5 de febrer del 2011

Tres coses ben fetes

1. Rebo un correu de la Montserrat Santamaria, secretària de DAMA perquè promouen un concurs d'oratòria que promet ser molt (molt i molt) interessant. Llegiu-ne les bases i apunteu-vos-hi. Segur que teniu coneguts, amics, alumnes, etc. que hi poden participar. Ja veureu que no hi ha res més fàcil. I els premis mereixen l'intent, segur.

2. Un altre correu. Aquest és de Jens Vermeersch, organitzador dels cursos CIRCE. En aquest enllaç podreu llegir que la comissió europea per educació defensa l'aprenentatge de les llengües clàssiques... com les modernes. Ja fóra bo que en prenguin nota en sèrio, per exemple a casa nostra.

Per cert, d'aquí a uns dies vull entregar novament la petició perquè el Departament d'Ensenyament subscrigui totes les escoles catalanes a la revista Auriga, tal com havia fet durant vint anys. Hi ha noves signatures però encara n'hi podria haver més. Que la revista val la pena ho demostra el guardó rebut per part de l'APPEC: la meva enhorabona!

3. Millor i més complet que alguns portals de clàssiques. Visiteu almacendeclasicas.blogspot.com perquè hi ha de tot, cada dia el trobo més útil. I molt ben fet, és clar!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Ramon, un lloc web interessantíssim l'Almacén de Clàsicas.

Ramon Torné Teixidó ha dit...

Sí, és un veritable tresor, amb coses molt ben fetes i fàcils de trobar.

Marc Puxantell ha dit...

Ramon,
Soc el Marc Puigantell.
Com estás? Remanant per internet he trobat una pagina de reproduccions clàssiques i he pensat que t'interessaria. www.armillum.com
Espero que t'agradi!
Per cert! Treballo al Museu Municipal de Moià i a les Coves del Toll. Estás convidat a visitar-nos quan vulguis!

Ramon Torné Teixidó ha dit...

Moltes gràcies i molts records, Marc! Ara mateix, mentre preparo la nova web, prenc nota del teu enllaç tan interessant! Mira aquí:

http://bit.ly/hRCtc1