dilluns, 1 d’octubre del 2007

Societat Catalana de Neollatinistes

M'envia un email Guillem Cintas, president de la Societat Catalana de Neollatinistes que acaba de ser fundada. Produeix en mi un goig enorme veure que en aquesta tasca de la recerca i la difusió dels estudis del "neollatí" s'han implicat gent jove, oberts i amb empenta, sense cap altre interès que el de estudiar i promoure aquesta disciplina. És per això que m'apresso a donar una cordialíssima benvinguda a aquesta Societat.

Em deia en Guillem Cintas, actualment professor de Grec a l'IES Viladecans --on aquesta matèria està amenaçada directament de ser suprimida per la junta directiva del centre--, que estan enllestint la traducció de la Garcineida, un poema satíric. Per la meva part, jo també tinc ganes de col·laborar amb un opuscle... aviam si me l'acceptaran els de la SCN!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Impossible posar comentaris en el blog de neollatinistes.

Anònim ha dit...

Si no acaba de funcionar bé l'apartat de comentaris pots escriure'ls. L'adreça és llatinistes@gmail.com.

Anònim ha dit...

Hola

Perdó. La culpa que no s'hi poguessin escriure comentaris al blog és culpa meva. A l'hora de crear el blog, a causa de la meva incompetència en el món digital. El problema ja el tenim arreglat. Esperem que sigui l'únic (més que res, perquè aquest era fàcilment subsanable). De totes maneres, tal com deia en Ramon, restem a la vostra disposició en el nostre correu: llatinistes@gmail.com
Gràcies a tots per la vostra paciència i suport.

Guillem Cintas

Anònim ha dit...

Hola Guillem,

la "incompetència" és una fase prèvia a la "competència". Sort que es pot arreglar, oi? Endavant!