divendres, 5 de desembre del 2008

classicat.net

Fa temps que tinc en marxa el web classicat.net. No m'hi he dedicat com hauria volgut i com el tema mereix. Però tampoc no vull afluixar. Tinc pensat de refer-lo de cap i de nou. Ara vénen uns dies de lleure i descans que possiblement aprofiti per a posar fil a l'agulla (i no sé si podré enllestir-ho).

Veig que les possibilitats de la web.2 són immenses. I amb garanties. La primera prova la vaig fer amb aquesta pàgina personal: hi poso documents de suport als dos webs (culturaclassica.com, classicat.net) i al blog que llegiu. Realment la tecnologia Google resulta ben amanosa! Més encara quan el disseny em sembla prou satisfactori. Però fa uns mesos Google page creator ens avisava d'un canvi: ja no permeten obrir noves webs i calia pensar a preparar la migració a Googlesites. Aviam si surt bé!

Per altra banda m'adono que no són pocs els llocs que permeten guardar documents i arxius. Per exemple, el professor Carlos Viloria fa servir box.net per al seu rebost. Un altre exemple pot ser megaupload.com: si teniu paciència (unes cinc hores dura la descàrrega) hi podeu obtenir el documental Empúries l'ànima de Catalunya... (no sé què diran a Tv3 però també l'han posat en línia). D'altres llocs gratuïts (gràcies Luis Priego!) són filefactory.com, scribd.com, boxstr.com o castpost.com (que, pel que veig, és el que fa servir l'Assessoria de Sagunt).

Què me'n diueu, quin us sembla més aconsellable?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo uso box.net com a disc de seguretat, i per pujar arxius google. Pitufo