dijous, 5 de març del 2009

III premi Espiral Edublogs 2008


Reprodueixo la convocatòria d'enguany al premi Edublogs 2009. Crec que pot ser molt interessant per a tota la comunitat quironiana i afins:

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, convoca el III PREMI DE EDUBLOCS 2009. Si vols presentar el teu bloc pots fer-ho fins el proper 3 d'abril omplint aquest formulari.

Aquest premi pretén reconèixer la IMPORTÀNCIA I LA REPERCUSSIÓ dels blocs en l'educació com a eina didàctica per al desenvolupament dels continguts curriculars i de motivació dels alumnes, RECONÈIXER LA TASCA que realitzen en la xarxa els formadors i les formadores, servir de FINESTRA ENGRESCADORA per a les noves sinergies educatives de la blogosfera i, per últim i no menys important, AFAVORIR LA GENERACIó D'OPINIONS I DEBAT sobre la necessitat d'avançar en l'ús dels blocs en els contextos educatius.

CATEGORIES DEL PREMI:
·Blocs de professors i professores,
·Blocs col·lectius de professors i professores,
·Blocs de centres educatius,
·Blocs d'aula,
·Blocs d'assessorament, formació i associacions educatives.
Enguany pots consultar les bases i les propostes presentades des d'aquest espai virtual. Tothom és convidat a participar-hi!

2 comentaris:

El Fil de les Clàssiques ha dit...

Des de El fil de les clàssiques http://blocs.xtec.cat/elfildelesclassiques/2009/03/15/un-altre-premi-el-limonada/
has estat nominat pel premi Limonada per les teves profundes reflexions sobre el món clàssic i per la teva defensa de les clàssiques. Beu-te un bon got de llimonada que et donarà forces per continuar lluitant contra totes les adversitats!Prosit!

Ramon Torné Teixidó ha dit...

Caram, Margalida! Llimonada, doncs.