divendres, 14 de gener del 2011
Millorar les presentacions
Cada curs que passa m'adono de la importància, cada cop més creixent, d'aquest aspecte: el moment de la presentació, la comunicació amb l'auditori. És per això que vaig elaborant un Rebost d'eines didàctiques que he confegit en el web CLASSICAT i en aquest blog hi he dedicat alguns posts: Prezi, Slideshare o Fotosketcher. Dies enrere vaig veure una excel·lent presentació de la professora Margalida Capellà en el Fòrum Auriga 2010: Eureka Baetulo. El sistema de software lliure és el Zeiniting. El resultat és encoratjador de debò. Fa poc he descobert també l'Adobe presenter: una eina que té funcions semblants, molt més complet; però, tot i que no és del genuïnament web 2.0 se'n pot fer servir una versió de prova. Cadascú haurà d'escollir!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
Amic Ramon.
Els teus alumnes i les teves alumnes deuen estar molt contents de tenir un Professor com tu. Crec que tu ets dels pocs que posen tota la carn a l’olla per tal que els alumnes aconsegueixin un bon Ensenyament. És molt d’agrair que posis a l’abast de tothom els teus descobriments en Informàtica. Això diu molt, y bé, de tu.
Molt interessant la indicació que fas en el meu blog de que Plató ja va tractar el sentit positiu o negatiu de δεινός en el Protàgoras. La veritat, jo desconeixia aquesta dada y t’agraeixo molt la informació.
T’envio una abraçada, amic Ramon.
Antonio
Amic Ramon,
Et deixo aquí el que he afegit a la primera página del meu text sobre δεινός en el meu blog.
Una abraçada,
Antonio
Observación:
Mi gran amigo Ramón Torné Teixidó, que es un Catedrático de Griego y Helenista de Primera Línea, me hace el siguiente comentario:
La doble possibilitat d'entendre δεινός, positiva o negativa, ja va ser tractada per Plató al Protàgoras. Però no amb uns exemples tan "forts"!
[La doble posibilidad de interpretar δεινός, positiva o negativa, ya fue tratada por Platón en el Protágoras. ¡Pero no con unos ejemplos tan “fuertes”!]
Desde luego que es un gran honor para mí saber que coincido, por lo menos en esto, con el Πρωταγόρας de Platón.
Moltes gràcies, amic Ramón.
Antonio
Rectificació d'errata:
Ramon y no Ramón
Antonio,
ara veig els teus comentaris que t'agraeixo molt. Ànims i endavant!
Publica un comentari a l'entrada