divendres, 14 de gener del 2011

Millorar les presentacions

Cada curs que passa m'adono de la importància, cada cop més creixent, d'aquest aspecte: el moment de la presentació, la comunicació amb l'auditori. És per això que vaig elaborant un Rebost d'eines didàctiques que he confegit en el web CLASSICAT i en aquest blog hi he dedicat alguns posts: Prezi, Slideshare o Fotosketcher. Dies enrere vaig veure una excel·lent presentació de la professora Margalida Capellà en el Fòrum Auriga 2010: Eureka Baetulo. El sistema de software lliure és el Zeiniting. El resultat és encoratjador de debò. Fa poc he descobert també l'Adobe presenter: una eina que té funcions semblants, molt més complet; però, tot i que no és del genuïnament web 2.0 se'n pot fer servir una versió de prova. Cadascú haurà d'escollir!

4 comentaris:

ANTONIO MARTÍN ORTIZ. ha dit...

Amic Ramon.

Els teus alumnes i les teves alumnes deuen estar molt contents de tenir un Professor com tu. Crec que tu ets dels pocs que posen tota la carn a l’olla per tal que els alumnes aconsegueixin un bon Ensenyament. És molt d’agrair que posis a l’abast de tothom els teus descobriments en Informàtica. Això diu molt, y bé, de tu.

Molt interessant la indicació que fas en el meu blog de que Plató ja va tractar el sentit positiu o negatiu de δεινός en el Protàgoras. La veritat, jo desconeixia aquesta dada y t’agraeixo molt la informació.

T’envio una abraçada, amic Ramon.

Antonio

ANTONIO MARTÍN ORTIZ. ha dit...

Amic Ramon,

Et deixo aquí el que he afegit a la primera página del meu text sobre δεινός en el meu blog.
Una abraçada,
Antonio

Observación:

Mi gran amigo Ramón Torné Teixidó, que es un Catedrático de Griego y Helenista de Primera Línea, me hace el siguiente comentario:

La doble possibilitat d'entendre δεινός, positiva o negativa, ja va ser tractada per Plató al Protàgoras. Però no amb uns exemples tan "forts"!
[La doble posibilidad de interpretar δεινός, positiva o negativa, ya fue tratada por Platón en el Protágoras. ¡Pero no con unos ejemplos tan “fuertes”!]

Desde luego que es un gran honor para mí saber que coincido, por lo menos en esto, con el Πρωταγόρας de Platón.

Moltes gràcies, amic Ramón.
Antonio

ANTONIO MARTÍN ORTIZ. ha dit...

Rectificació d'errata:

Ramon y no Ramón

Ramon Torné Teixidó ha dit...

Antonio,
ara veig els teus comentaris que t'agraeixo molt. Ànims i endavant!